Pretraži proizvode

VEDNO VROČE

Edinstveni izdelki za edinstveno ceno

TRAK ZA TRENING SA OTPOROM SKLZ – Recoil 360° ™

Ni pomembno s katerim športom se ukvarjate, trening z uporom proti smeri vašega gibanja vam lahko pomaga doseči naslednjo raven. Trak za trening z uporom vam omogoča, da izkoristite njegov potencial in s treningom različnih gibov, ki so specifični za različne vrste športov, izboljšate svojo moč, hitrost, odzivnost in telesno zmogljivost. Unikaten, zmogljiv in kakovosten trak se napne proti smeri vašega gibanja in vam omogoči učinkovit trening.

799,00Kn 690,00Kn

Nije važno sa kojim sportom se bavite, trening sa otporom suprotno smjeri vašeg gibanja pomaže da dostignete višu razinu.SKLZ Recoil 360 pas za trening z uporom www.sportnaoprema.si

Trak za trening sa otporom omogučava da izkoristite njegov potencial i sa treningom različitih pokreta, koju su specifični za različite sportove, izboljšate svoju snagu, brzinu, odzivnost i telesnu jakost.

Unikatan, izdržljiv i kvalitetan trak se napne u suprotnoj smjeri vašeg gibanja i omogučava vam učinkovit trening.
Noviteta na području sporta u Hrvatskoj je več neko vrijeme najbolje prodajni sportski rekvizit u inozemstvu.  Konačno možete da izvodite trening, koju vas može diči na višji nivo gibljivosti, brzine, snage, eksplozivnosti i ubrzavanja.

Trening različitih gibova, koji su važni u svakom sportu, ali svejedno specifični za svakog pojedinca, omogučava vam najbolje izkorištavanje vlastitog potenciala, sa kojim možete izboljšati odziv i fizičku sposobnost.

 

Recoil 360Trak za trening sa otporom je jako funkcionalan, pogotovo zbog upotrebe,trenirati možete sami. Samostojan trening je prednost za one, kojima više znači individualnost. Praktičan i upotrebljiv je i za treninge u dvoje ili sa trenerom, zbog kojeg se upornost još poveča.

Trak za trening sa otporom je idealan za fizičke pripreme prije tekmovalne sezone, i naravno preko cjele godine. Predstavlja odličan izazov, je odličan rekvizit za motivaciju, koju trebate za svakodnevne napore.

Sa raztegljivim trakom od 2-6m dužine, jednostavno čete da osetite učinak vertikalnog odriva, brzinu i eksplozivnost, sa pomoču rotacijskog nastavljivog pojasa, koji se vrti za 360°, dostignučete zavidljive sposobnosti gibanja u sve smjeri.

Kvalitetna jakog materiala omogučava učinkovitu i sigurnu vježbu. Kvaliteta dobre odluke je ona koja če vas okrenuti u pravu smjer bez straha, da bi suprotna sila vukla nazad.
Rezultati če biti vidni u kratkom vremenu, još posebno kod brzih i iznenadnih promjena smjeri gibanja.
Trak za trening sa otporom je primjeran i za samostalan trening.

 

OSOBINE PROIZVODA:

1        trak je napravljen iz izredno dobrih i kvalitetnih materiala,
2        omogučava izredno učinkovitu i sigurno vježbu,
3        trak se vrti za 360 i omogučava trening gibanja u sve smjeri,
4        pojas je nastavljiv i prilagodjava se skoro svim veličinama.

Recenzije

Budite prvi koji će pregledati “TRAK ZA TRENING SA OTPOROM SKLZ - Recoil 360° ™”